• Inovativan Dizajn s Vrhunski Trajnim Materijalima.
 
 Predstavljamo vam našu ekskluzivnu ležaljku za bazen Lala®, jedinstveno izrađenu od acetiliranog drveta Accoya, koja spaja izdržljivost, estetski dizajn i ekološku održivost.

  Što je Acetilirano Drvo Accoya?
Acetilacija je proces modifikacije drveta koji dramatično povećava njegovu trajnost i stabilnost. Proces uključuje tretiranje drveta acetanhidridom (octene kiseline), što mijenja kemijsku strukturu drveta, čineći ga izuzetno otpornim na truljenje, insekte i vremenske uvjete. Accoya drvo (obično je to drvo iz porodice četinara, Bor – Pinus.), rezultat ovog procesa, poznato je po svojoj vrhunskoj trajnosti i stabilnosti, s očekivanim životnim vijekom preko 50 godina čak i u najzahtjevnijim ekstremnim vanjskim uvjetima.

  Dimenzije i materijali.

 * Dimenzije ležaljke su 2000 mm x 650 mm x 600 mm, savršene za udobno opuštanje pored bazena. Ležaljka je dizajnirana sa pažnjom na antropometrijske mjere te detalje i funkcionalnost:

* Bočne stranice su izrađene od visokokvalitetnih vodootpornih panela, osiguravajući stabilnost i dugotrajnost.
* Gornji dio sastoji se od 33 letvice izrađene od Accoya drveta, koje nude vrhunsku udobnost i elegantan izgled.
* Uz superiornu trajnost, Accoya drvo je također 100% ekološki prihvatljivo.

* Proces acetilacije ne koristi toksične kemikalije i rezultira drvetom koje je potpuno biorazgradivo. Za dodatnu zaštitu i očuvanje prirodnog izgleda drveta, ležaljka Lala® tretirana je uljem Rubio Monocoat, koje je također 100% ekološki prihvatljivo i sigurno za okoliš.

  Zašto Odabrati Ležaljku Lala®?

* Izuzetna Trajnost: Zahvaljujući acetilaciji, Accoya drvo nudi izuzetnu otpornost na vremenske uvjete i dug životni vijek.
* Elegantan Dizajn: Moderni dizajn ležaljke Lala® savršeno se uklapa u svaki vanjski prostor, dodajući mu luksuzan izgled.
* Ekološka prihvatljivost 100%: Korištenje ekološki prihvatljivih materijala čini ovu ležaljku idealnim izborom za sve koji cijene održivost i brigu o okolišu.

* Visoka Kvaliteta Izrade: Svaka ležaljka je pažljivo izrađena s najvišim standardima kvalitete, osiguravajući dugotrajnu upotrebu i zadovoljstvo.

  Investirajte u udobnost i kvalitetu s našom ležaljkom Lala® i uživajte u vrhunskom luksuzu pored svog bazena.

 Ležaljka Lala® je proizvod zaštićena dizajna.   

 Proizvod je ispitan na sve norme HRN EN 581 u Panonskom drvnom centru kompetencija Virovitica.